Què

Posted on

A Naturfonting ens dediquem a fer excursions guiades i activitats pel medi natural. Ens agrada gaudir i fer gaudir les muntanyes i els espais naturals.

En un gran nombre de les excursions que fem, l’aigua és el fil conductor de l’itinerari que realitzem. És el nostre tret diferencial. Durant tot l’any fem sortides que enllacen diferents fonts d’aigua: fem Fonting. Quan la calor comença a fer acte de presència fem sortides de Gorgs: resseguim un riu i ens maravillem amb les seves cascades i gorgs. I a l’hivern, com que l’aigua la trobem transformada en forma de neu, llavors organitzem sortides de Raquetes de Neu.

Altres activitats que realitzem són Itineraris de Natura: sortides on l’objetiu principal és conèixer, descobrir i entendre la vegatació, la fauna, la geologia i els paisatges de la zona per on discorre la sortida. I Nocturnes: conectem els frontals i sortim a conèixer la natura de nit, els estels,…

En preparació tenim Itineraris per a gent amb Diversitat Funcional

També organitzem sortides per fer Cims. Ara bé, cims que siguin tècnicament senzills de realitzar i que, a poder ser, tinguin una ruta circular per fer-los i no calgui pujar i baixar pel mateix lloc.

A l’estiu, en el periode de vancances, fem alguna Travessa i durant uns dies realitzem la Ruta del Caracremada. L’adaptem un xic al que ens agrada fer, les fonts, i ens llancem a trescar el Pre-Pirineu ben carregats amb les nostres motxilles i sacs de dormir.

Entre setmana, periòdicament, anem realitzant Cursos i Tallers relacionats amb l’excursionisme, l’orientació, el gps, els smartphones,… Combinem les sessions teòriques a classe i la sortida pràctica a la muntanya el cap de setmana per aplicar els coneixements adquirits.

I finalment, Naturfonting ofereix Guiatges a mida: consulta’ns el teu desig de fer una determinada sortida i et guiem per fer-la. O si cal adaptar alguna sortida nostra a les teves necessitats, només cal que ens ho facis saber.

Les nostres activitat van dirigides tant a persones indivuals com a grups d’amics o familiars, empreses, associacions, clubs o