Com

Posted on

Les sortides de Naturfonting estan dissenyades per a que les puguin fer totes aquelles persones que tinguin una mínima condició física i que vulguin gaudir de la natura tot fent esport. Caminarem i descobrirem petits indrets únics, màgics i sorprenents. Compartirem històries i emocions. I sempre amb una mentalitat oberta i positiva que faci que de la sortida en guardem un bon record.

A totes les nostres sortides, el paràmetre de la seguretat sempre el tenim ben present. Sabem que qualsevol activitat que es desenvolupa en el medi natural pot comportar un cert nivell de “risc” de patir algun incident. Per això, a Naturfonting procurem que aquest “risc” sigui el menor possible: consultem la meteorologia per al dia de la sortida i sabem la que hi ha hagut els dies precedents, a les sortides sempre duem un parell de gps i fem molta pedagogia a la gent que ens acompaya a les sortides de l’equipament i el material de muntanya i del seu ús.

La gran majoria de les nostres activitats tenen un nivell de dificultat tècnica i d’esforç baix o mig d’acord al següent escalat:

1 Font: Nivell d’esforç baix / Dificultat tècnica baixa

Per a persones sense massa experiència a la muntanya i que són capaces de fer de 2 a 4 hores d’activitat.

 

2 Fonts: Nivell d’esforç mig / Dificultat tècnica baixa-mitjana

Per a persones amb una certa experiència a la muntanya i que són capaces de fer de 4 a 6 hores d’activitat.

 

3 Fonts: Nivell d’esforç alt / Dificultat tècnica mitjana-alta

Per a persones amb una bona condició física i amb experiència en diversos tipus d’activitats de muntanya i que són capaces de fer una sortida de tot el dia.