Sortida amb la cadira Joëlette per Montserrat

La sortida amb joëlette d’aquest diumenge ha estat inoblidable.

Montserrat ens sorprèn cada dia, mai és igual. Sempre trobes allò que no havies vist mai: aquell dia la llum no sé que tenia, aquella agulla que encara no m’havia fixat i sembla un ocell, o un lleó…..

Avui tothom coincidia: aquesta muntanya no cansa mai.

I amb la cadira joëlette cedida pel Patronat de la Muntanya de Montserrat, ha estat un dia veritablement diferent, on tots compartiem emocions, vivències i bon humor.

Aquesta vegada ha estat l’Albert amb la seva saviesa qui ens ha fet una classe magistral sobre totes les agulles que va escalar (i que malauradament ara no pot), i també el Jordi ens ha fet una “master-class” sobre les batalles del francès.

I si no us ho creieu, veieu les fotos!!

20190127_134326

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>